Az Epic Games nagy sikerű Battle Royale játéka, a Fortnite ismét kellemetlen helyzetbe került. Felbukkant egy új hiba, ami hatalmas előnyt adhat a játékosoknak.

A kellemetlen hibák sajnos nem idegenek a Fortnite Battle Royale játékosai számára. Szinte minden héten van valami őrület, amitől kiborul a közösség, s természetesen most sem úsztuk meg új hiba nélkül. A gond csak az, hogy a szóban forgó bug az egyik promóciós kupát is érinti. TheGrefg a héten mutatta be legújabb Icon Series csomagját, amit az érdeklődő felhasználók most meg is szerezhetnek maguknak.

Egy tematikus Floor is Lava versenyen kell részt venni, ahol a legjobbak ingyen hozzáférést kapnak az új Bundle-höz. A történet szépséghibája, hogy előkerült egy olyan játékhiba, ami ezt bizonyos embereknek megkönnyíti. Az aktiváláshoz pedig kettő dolog szükségeltetik, egy jetpack, valamint láva.

Using up your jetpack while getting hit by lava makes you fly up
byu/monty775 inFortniteCompetitive

Ha érintkezünk a lávával miközben jetpacket használunk, a játék megszédül és az emelkedő effekt beragad. Innentől kezdve az adott meneten belül gyakorlatilag végig a levegőben tudunk maradni. Egy olyan játékmódban pedig, ahol az a cél, hogy a lehető legmagasabbra jussunk és ne lepjen el minket a láva, finoman szólva is nagy előnynek számít.

A hiba megjelenésére hivatalosan még nem reagált az Epic Games, viszont bízunk abban, hogy mihamarabb érkezik a fix.

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×