Bruno Fernandes alig egy éve érkezett a Premier Leauge-be és máris a negyedik POTM, avagy hónap játékosa címét hozta el. Jött is az új SBC.

 

Egymás után kétszer is elhozta a Premier League hónap játékosának járó díjat Bruno Fernandes. Amit idén leművel a portugál, az valami elképesztő. Érkezett is az új SBC.

A novemberi díj után a decemberit is behúzta, így egy naptári évben négyszer is sikerült megszereznie a POTM címet a portugálnak. Bruno Fernandes új lapja olcsóbb, mint az előző. Az elkészítéséhez az alábbi csapatokra lesz szükségünk:

  • National Duty: 84-es csapat, 80-as Chemistry, 1 portugál játékossal
  • Manchester United: 84-es csapat, 75-ös Chemistry, 1 MU játékos, 1 TOTW játékos
  • Premier League: 85-ös csapat, 70-es Chemistry, 1 PL játékos
  • Top Form: 86-os csapat, 65-ös Chemistry, 1 TOTW játékos
  • 87-Rated Squad: 87-es csapat, 55-ös Chemistry, 1 TOTW játékos
  • 88-Rated Squad: 88-as csapat, 50-es Chemistry

bruno fernandes

Lassan már nem tudjuk hova húzni a statokat. Már négy statisztikája is elérte a maxos értéket. A kezdeti 77-es Pace már a 83-nál jár és egy Anchor, vagy Shadow Chemistry is jól működik rajta. Én azért preferálom az elsőt, mert nálam fontosabb az erő, mint a sebesség főleg, hogy viszonylag sok a kontakt a középpályán.

Bruno Fernandes megállíthatatlan. Sorra halmozza a díjakat szóval még várhatunk tőle egy két lapot, ami a Headliners kártyájának jót fog tenni. Én a TOTY pakknyitáskor felhalmozott fodderekből rakom ki, de előtte nem szívesen készíteném el.

Te megcsinálod az új Bruno Fernandes lapot?

 

×