Kicsit csúszva, de megérkezett a LaLiga POTM SBC-je. A díjat Iago Aspas nyerte, aki egy 89-es lappal érkezett a játékba, emellett az ára is baráti.

Múlt héten kellett volna érkezzen a LaLiga POTM SBC, de valószínűleg, mivel Iago Aspas szerepelt a TOTW#15 keretében, ezért egy picit eltolták. Tegnap viszont bekerült a játékba a kirakósa.

Az SBC ára igazán baráti. Iago Aspasért egy 84-es, valamint egy 83-as csapatot kell beáldoznunk IF játékossal, ami nagyjából 105 ezer zsetonból kirakható. Nem egy drága SBC, ráadásul a LaLiga csapatoknak viszonylag kevés olcsó csatár lehetőségük van.

High, High Workrate miatt hamar kifárad, de legalább ameddig a pályán van addig beleteszi szívét lelkét a játékba. Elég erős Pace, Shooting Passing és Dribbling értékekkel rendelkezik. Mivel a Balance egy picit alacsony, ezért én leginkább Engine chemyvel kísérleteztem, de azzal eléggé kiegyensúlyozott lesz a kártya. Ha ST-ben szeretnéd használni alternatívaként ott van a Finisher, mely szintén segít a Balance staton és maxosra húzza a befejezést.

Mit ajánlok? Iago Aspas egy igazán erős csatár ár/érték arányban. A kezdőbb LaLiga csapatokban mindenképp elfér, de ezért a lapért nem feltétlenül váltanék hibridre. Ha már van egy több millió zsetonos csapatod, akkor szerintem fölösleges kirakni, mert annyi pluszt azért nem ad és 100 ezer zsetont jobban is fel lehet majd használni.

Nekem szimpatikusabb, mint a Headliners Benzema és, ha még nincs egy bivaly csatárod, akkor mindenképp próbáld ki.

Te elkészíted Iago Aspas lapját?

×