A kifejezetten gamereknek tervezett okostelefon-sorozat következő darabját szép lassan elkezdi bemutatni az Asus.

Az Asus ROG Phone sorozat célja mindig az volt, hogy kielégítse azok teljesítmény iránti igényeit, akik a mobilt kifejezetten játékra használják. A törekvés nem rossz öltet, tekintve, hogy a mobiljáték az egyik legjobban növekvő szegmens a videojáték-iparban. Nemrég a Xiaomi bemutatta, hogy Black Shark 4 készülékük elképesztő számot produkált az AnTuTu benchmark során, az Asus pedig a következő Rog Phone-ról rántja le a leplet.

Az Asus ROG Phone 4 bejelentőkampánya elindult Kínában.

A kínai Weibo közösségi oldalon jelent meg az első bemutatókép az említett új gamer telefonról, mely továbbfejlesztett élményt ígér, ami korlátlan lehetőségeket kínál majd a játékban.

Ez az előzetes kép sajnos egyelőre nem ad valós képet arról, hogy milyen és mekkora képernyővel is lesz dolgunk. Egyelőre tehát nem érdemes pezsgőt bontani a mobilgamereknek. Reméljük, hogy teljesítmény terén újat mutat majd.

Ennek ellenére viszont láthatjuk, hogy a ROG Phone 4 hivatalos bemutatókampánya elindult. Ha minden jól megy, az Asus talán a világ legjobb gamereknek szánt mobillal rukkol elő.

A borítókép illusztráció: Asus ROG Phone 3.

×