A Blade 15 és Blade Pro 17 gamer laptopok következő generációja az újonnan bejelentett NVIDIA® GeForce RTX™ 30-as sorozatú laptop videokártyákat, gyorsabb kijelzőket, valamint letisztult és hordozható dizájnt kínálnak.

A Razer a mai napon bejelentette vadonatúj, az NVIDIA® GeForce RTX™ 30-as sorozatú laptop GPU-k által hajtott Razer Blade 15 és Razer Blade Pro 17 gamer laptopjait. A nagy teljesítményű új videokártyák lehetőségeinek kiaknázása érdekében a laptopok mostantól új – magasabb frissítési gyakoriságú és nagyobb felbontású – kijelzőváltozatokkal is elérhetőek. Az új Blade 15 és Blade Pro 17 gamer laptopok alkotják a Razer valaha volt legerősebb és legváltozatosabb gamerlaptop-sorozatát – ráadásul új konfigurációk ára mindössze 1699 dollárnál (504 ezer forintnál) kezdődik.

„Az új Razer Blade sorozat a legjobb hely a gamerek számára, hogy a játékok legújabb generációjával játsszanak.” – nyilatkozta Brad Wildes, a Razer rendszer-üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Új termékcsaládunk a legújabb grafikus technológiákat vonultatja fel, így a játékosok számára a jelenleg elérhető lehető legimmerzívebb élményt nyújtja. A piacon elérhető leggyorsabb kijelzők, valamint az egyik legkisebb méretű házunk révén a gamerek bárhol és mindenhol élvezhetik a gördülékeny játékmenetet. Röviden: A Razer Blade-ek legteljesebb játékélményt kínálják.”

A legerősebb

Az új NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú laptop GPU-kkal – amelyek egészen az NVIDIA® GeForce RTX™ 3080-ig terjednek – felszerelt vadonatúj Blade 15 és Blade Pro 17 a jelenleg elérhető legerősebb grafikus technológiát kínálja a játékosok számára. Az NVIDIA Ampere architektúra által hajtott NVIDIA® GeForce RTX™ 30-as sorozatú laptop GPU-k akár duplájára növelik az energiahatékonyságot, drámai mértékben fokozzák a teljesítményt, és olyan harmadik generációs Max-Q technológiákat vezetnek be, mint például az akkumulátor üzemidejét menetközben javító Advanced Optimus, a játék és az alkotás során az optimalizált GPU-teljesítményről gondoskodó Dynamic Boost 2.0, valamint a csendes környezetben történő munkavégzés alatt továbfejlesztett akusztikai irányítást biztosító Whisper Mode 2.0. A GeForce RTX 30-as sorozatú laptop GPU-k lélegzetelállító ray-tracing (sugárkövetéses) játékélményt nyújtanak a Cyberpunk 2077 és más közkedvelt címek esetében, emellett pedig lehetővé teszik az alkotók számára, hogy hihetetlen tartalmakat állítsanak elő a GPU-gyorsítású alkalmazások százainak segítségével.

A leggyorsabb

A Blade 15 és a Blade Pro 17 modellek továbbra is a piac leggyorsabbjai, amelyek új kijelzőtípusokkal, magasabb frissítési gyakorisággal, valamint további felbontási lehetőségekkel rendelkeznek, hogy teljes mértékben kihasználhassák a nagy teljesítményű NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú laptop GPU-kat. A Blade 15 Advanced Model most első alkalommal kerül három egyedi, 15,6 hüvelykes kijelzőváltozatban forgalomba: 360 Hz-es Full HD; 240 Hz-es NVIDIA® G-SYNC®-es Quad HD; valamint 60 Hz-es, széles színtartományú, lenyűgöző Ultra HD OLED kivitelben. A Blade Pro 17 ugyancsak három különböző, 17,3 hüvelykes kijelzővel lesz elérhető: 360 Hz-es Full HD-vel, 165 Hz-es Quad HD-vel, és 120 Hz-es Ultra HD-vel.

A nagy frissítési gyakoriságú Full HD kijelző tökéletes választás azon hardcore játékosok számára, akiknek a versenyelőny fenntartása érdekében minden egyes képkocka számít. Az Ultra HD kijelzők tökéletes eszközök azon tartalomkészítők számára, akiknek egy gamer laptop ereje mellett stúdió-munkaállomásuk vizuális hűségére is szükségük van. A Quad HD kijelzők mindkét megoldás legjavát kínálják: magas frissítési gyakoriságot a gyors iramú, pörgős játékhoz, és nagy felbontást a tartalomgyártáshoz. Legyen szó játékról, alkotásról, vagy játékról és alkotásról, most már mindenkinek elérhető a számára tökéletes Razer Blade.

A legkisebb

2011-ben a Razer formabontó módon bemutatta a világ első igazi gamer laptopját: egy gépet, amely alkalmas a legújabb játékok futtatására, miközben megtartja az elegáns és mobil, bárhová könnyen hordozható kialakítást. A mai napon a Razer – ezt a hagyományt folytatva – piacra dobja a jelenleg elérhető legkisebb 15 hüvelykes gamer laptopot, amelyet egy NVIDIA RTX 30-as sorozatú grafikus chip hajt. A Blade Pro 17 továbbra is a piac egyik legvékonyabb 17 hüvelykes gamer laptopja, amely mindössze 19,9 mm x 260 mm x 395 mm-es mérete révén tökéletes hordozható alternatívája az asztali gépeknek. Mindkét laptop kompakt kialakítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elszakadjanak az asztaluktól, és bárhová magukkal vigyék játékukat.

Az új Razer Blade-ek kis méretükből a lehető legtöbbet hozzák ki, és minden centiméternyi helyet megtöltenek, hogy megkönnyítsék a felhasználók életét. Az oldalakon számos különféle bemenet található, az USB-C-től a HDMI 2.1-en át egészen az UHS-III SD-kártyaolvasóig, így a felhasználók – külön adapterek keresgélése nélkül – bármihez csatlakozhatnak. A billentyűzeteket a Razer Chroma RGB technológiája hajtja, amely könnyedén testreszabható, legyen szó akár munkáról, akár játékról. A billentyűzet szélein található elülső oldali hangszórók biztosítják, hogy mind a játék, mind a munka szórakoztató és magával ragadó maradjon.

Emellett a Razer Blade felhasználóknak magával ragadó, 360 fokos hangzásélményben lehet részük, amikor a THX® Spatial Audio segítségével, bármilyen analóg fejhallgatón vagy az eszköz hangszóróin keresztül hallgatnak filmeket, zenét vagy játékokat. A laptopok belseje széleskörű tárhely és memória-lehetőségeket rejt – akár 1 TB-os tárhellyel, és 32 GB-nyi memóriával – hogy az eszköz lépést tarthasson a játékok és a kreatív alkalmazások növekvő igényeivel.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a vadonatúj Razer Blade modellekről, látogass el a razer.com/gaming-laptops oldalra.

ÁR ÉS ELÉRHETŐSÉG

Az új Razer Blade 15 induló (ajánlott fogyasztói) ára mindössze 1799,99€, azaz 648 ezer forint. Az eszköz kizárólag a Razer.com-on, valamint a Razer Store üzletekben lesz előrendelhető január 12-től, január 26-tól pedig egyes viszonteladók kínálatában válik elérhetővé.

Az új Razer Blade Pro 17 induló (ajánlott fogyasztói) ára 2399,99€, azaz 864 ezer forint. Az eszköz kizárólag a Razer.com-on, valamint a Razer Store üzletekben lesz előrendelhető január 12-től, egyes viszonteladók kínálatában pedig 2020. első negyedévében válik elérhetővé.

×