Végre újabb frissítések érkeznek a Call of Duty: Black Ops Cold Warba. Megvan a pontos idő és a tartalmak nagy része.

Nemrég a Treyarch végre megerősítette, hogy pontosan mikor érkezik a Call of Duty: Black Ops Cold War szezonközi frissítése. Nagy meglepetés az időpontban nincs, viszont röviden listázták a tartalmakat, ami viszont annál érdekesebb.

A frissítés január 14-én, csütörtökön, magyar idő szerint este 7 órakor érkezik.

A legérdekesebb persze az, amivel a Treyarch készült. Talán a legfontosabb az új pálya megjelenése, a Sanatorium, aztán jön a 6v6 Dropkick, valamint egy új zombimód, Crank néven.

Fontos, hogy a frissítéssel együtt elindul az ingyenes zombimód időszak, ami azt jelenti, hogy bárki kipróbálhatja egy hétig, aki kíváncsi rá. Ha ez nem lenne elég, egy új fegyver is érkezik, egy kard.

  • Az új Fireteam map, a Szanatórium (Sanatorium) 4 fős csapatok számára érkezik
  • Az úgynevezett Dropkick, 6v6 multiplayer lehetőséggel vár – Itt nukleáris kódokért kell harcolni

Zombik és PS exkluzív

A frissítés mindazonáltal különösen kedvez majd a zombimódok kedvelőinek, illetve a PlayStation 4 tulajdonosoknak. Az egyik új zombimód a Cranked, ahol minden meggyilkolt zombi hozzáad valamennyit egy időzítőhöz, ami ha lejár, meghalunk. Állandóan ölni kell tehát, ha túl akarjuk élni.

A kizárólag PlayStation 4-en elérhető Onslaught mód kap egy új mapot, ami a Raid nevet viseli. Ezt a PC-sek csak 11 hónap múlva élvezhetik.

 

Neked melyik újdonság a kedvenced?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×