Hamarosan bemutatja az EA Sports a FIFA 21 Team of the Year keretét. Persze addig még van pár napunk leadni a szavazatainkat. Érdemes lesz!

Ha január, akkor Team of the Year a FIFA játékokban. Ez az a hónap, amikor az EA Sports lerántja a leplet a 2020-as év legjobb focistáinak speciális keretéről. A beválogatott játékosok ilyenkor őrületesen jó statokat kapnak, s mind egytől egyig 90-es összérték fölé emelkedik. (Legalábbis a tendencia eddig ezt mutatta…)

Természetesen idén sem marad el a TOTY promóció, az EA Sports már el is kezdte reklámozni a játékon belül az eseményt. Ám ahhoz, hogy megérkezzenek a sötétkék, valamint aranymintás lapok, a játékosoknak le kell adniuk voksaikat a kanadai cégnek. Épp úgy ahogy tavaly, ismét a játékosok dönthetnek arról, hogy mely futballisták kerülnek a legjobbak szűkített listájára.

Szavazatainkat már január 7-től leadhattuk, így folyamatosan gyűlnek a voksok a „legjobbakra”. Egy friss leak szerint pedig már azt is tudjuk, hogy mikor ránthatja le a leplet legkorábban az EA Sports a Team of the Year csapatról.

A forrásfájlok között már látható egy üzenet, ami egy január 22-i bemutatót sejtet.

Kicsivel több, mint egy hetünk van már csak arra, hogy szavazzunk kedvenceinkre. Na meg arra, hogy a lehető legtöbb csomagot halmozzuk fel! A Team of the Year-időszak alatt lesz érdemes a promóciós csomagokat kinyitni, utána pedig kezdődhet az újabb halmozás a Team of the Seasonig.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×