Az Epic Games már most elkezdte felvezetni Predator érkezését. Élesek a Jungle Hunter kihívások, valamint már a Backbling is kiszivárgott.

A v15.20-as frissítés már egy napja tölthető az élesszerverekre. Minden régióban már elérhetők az új tartalmak, amik között egy érdekes meglepetés is érkezett. Mára már mindenki tudja, hogy az aktuális szezon „rejtett” tartalma a híres fejvadász, Predator lesz.

A nyomok szerint a karakter már valahol a Fortnite szigeten tartózkodik, az űrhajója ugyanis már megtalálható a pályán. Korábban írtunk arról, hogy több játékelemhez is kapcsolódik egy-egy speciális küldetés, ami a Predator tematikába van jelenleg belefektetve. Ikon, Spray és egyéb érdekességek landolhatnak majd a gyűjteményünkben, ha belefektetünk némi energiát.

Ugyan három Jungle Hunter tárgy már feloldható, most úgy fest, hogy idő előtt szivárgott ki egy újabb kiegészítő. Ráadásul ez már egy szignifikánsabb játékelem, mint egy ikon. Preadator Backblingje került elő egy kínai forrásból, ami első nekifutásra már jó irányadó lehet.

 

Fontos kiemelni a kínai forrás jelzőt, ugyanis az ázsiai régióban sok tartalom máshogy néz ki, mint a világ többi területén. Lehetséges, hogy nálunk más formában fog megjelenni a „trófeamodell”.

Lehet most már reménykedni, hogy a Backbling után maga az Outfit is kiszivárog idő előtt. Ha ilyen ütemben kerülnek elő a titkosított tárgyak, akár már a héten leránthatják a leplet Predator Fortnite skinjéről.

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×