A Razer komolyan veszi a COVID-19 járványt, de azért maszkjukat kicsit felturbózták némi RGB-vel, ahogy azt kell.

Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy minden arcmaszk más. Vannak olyanok, melyek olyan technológiát alkalmaznak, ami a lehető legjobban véd a levegőben terjedő vírusoktól. Ilyen a Razer Project Hazel is, mely amellett, hogy N95 (FFP2) védelemmel bír,

menő RGB világítással is büszkélkedhet.

Aki nem tudná, az N95 (FFP2) szűrőosztályú légzőmaszk a baktériumok, vírusok, por, pollen és a szmog részecskék több mint 95% -át elfogja. Az új Razer Project Hazel egy teljesen műanyag N95 arcmaszk, amely szilikon membránnal rendelkezik. Teljesen takarja a viselő orrát, állát és állkapcsát. A Razer eltávolítható szűrőket szerelt a maszk mindkét oldalára, itt kapott helyet az RGB világítás. A Razer továbbá beépített egy mikrofont is, ami segít kicsit kihangosítani a beszédet.

 

„Az intelligens maszkot szigorú tesztelés és felhasználói visszajelzések alapján optimalizáltuk, a biztonság betartása, valamint a maximális kényelem és használhatóság érdekében. A felhasználók igényeinek érdekében folytatódnak a fejlesztések. A Hazel megalapozza a Razer támogatását és elkötelezettségét a közösség egészsége és biztonsága iránt” – olvasható a Razer leírásában.

A maszk egyébként átlátszó, így látszik az ember szája, belül pedig további fények vannak. A maszk fekete vagy fehér változatban kapható.

A Razer egyébként a járvány kezdetétől fogva proaktívan részt vett a COVID-19 elleni küzdelemben: gyártólétesítményeit tanúsított orvosi maszkok előállítására alakította át, valamint a Razer Health kezdeményezés keretében 1 millió sebészeti arcmaszkot ajánlott fel az egészségügy frontvonalában dolgozók számára. E kezdeményezés természetes folyománya és továbbfejlődése a Razer többször használatos Project Hazel okosmaszkja, amely fokozott hangsúlyt fektet a higiéniára, illetve a váratlan egészségügyi kockázatokra történő felkészülésre, emellett pedig választ ad az eldobható maszkok által okozott környezeti kérdésekre, és kibővíti a többször használatos személyes védőfelszerelések funkcióit.

Részletek a Razer oldalán.

Neked kéne egy ilyen maszk?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×