Ugyan nem sokkal, de legúszott a trónról Pokimane a 2020-as rangsor alapján. Az élmezőny ugyan szoros, de a többiek rendesen le vannak maradva.

Szinte biztos, hogy aki az elmúlt pár évben nézett streameket online, az ismeri Pokimane nevét. A kanadai hölgy az utóbbi időkben igazán nagy rajongótáborra tett szert, sokan a Twitch platform királynőjének is nevezik. Ami végülis megállja a helyét, ugyanis nincs még egy olyan női tartalomgyártó, akit többen követnének nála a Twitchen. A helyzet viszont az, hogy nem csupán Twitchből áll a világ.

Valkyrae ezt bizonyította is a tavalyi évben, ugyanis őt választották meg az év tartalomgyártójának a The Game Awards gálán. Komoly teljesítmény ez, eddig olyanok hódították el ezt a díjat, mint Shroud, vagy éppen Ninja. De mégis hogyan történhet az, hogy Pokimane hasít, még sincs akkora sikere mostanában? Nos úgy, hogy Valkyrae a Youtube-bal áll szerződésben, így exkluzívan a híres videómegosztó felületén ténykedik.

Ugyan nem sokkal, de a 2020-as statisztikák szerint 0.3 millió órával többet nézték Valkyrae közvetítéseit, mint Pokimane Twitch streamjeit. Utánuk Saddummy a harmadik a rangsorban, akit Usada Pekora, valamint Jinnytty követ.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×