Bőven van miből válogatni, ha Jinxről van szó.

Ha a League of Legends ADC-bajnokainak legjobb skinjeiről beszélünk, hát nehéz lenne elmenni Jinx mellett szó nélkül. Az elmúlt hét évben számos kinézetet kapott, hogy a játékosok kedvük szerint alakíthassák a megjelenését. Ezek némelyike jelenleg is ​​megvásárolható, míg mások csak korlátozott ideig elérhetőek.

Lássuk hát Jinx legjobb skinjeit:

Heartseeker Jinx

A Heartseeker téma részeként a 2020-as Valentin-napi eseménnyel érkezett ez a hihetetlenül részletesre sikerült darab. Élénk és játékos színpalettája van, amely tovább alakítható a chroma segítségével. Ez utóbbiból hét különféle változat létezik.

Sajnos azon játékosoknak, akik szeretnék megszerezni ezt a szerelmes darabot, meg kell várniuk, amíg a Valentin-nap közeledtével újra elérhető lesz.

PROJECT: Jinx

Jinx egyik legegyedibb kinézete, a PROJECT: Jinx egy Cyberpunk-szerű stílust ad a bajnoknak – lézerfegyverekkel és mechanikus végtagokkal. Más társaihoz képest igen egyedinek számít ez a vonal, amit képvisel.

Ha valami egyedire vágynál, ez egy remek lehetőség. 1350 RP-ért már a tiéd is lehet.

Ambitious Elf Jinx

Ez az ünnepi témájú skin a karácsony számos jellemzőjét beépíti ebbe a csodálatos darabba. Manó öltözéket visel és igazán látványos változásokon esik át vele a kedvenc hősünk. Csak hogy egyet említsünk, mit szólsz a karácsonyi ajándék formájú rakétavetőhöz?

Ha egy olyan kinézetre vágysz, aminek használata minden alkalommal szórakoztató lesz, akkor az Elf Jinx a tökély számodra. Ám sajnos – vagy épp ettől olyan különleges? – csak a karácsonyi szezon alatt vásárolhatjuk meg.

Firecracker Jinx

A másik ünnepi témájú skint, 2015-ben mutatták be a kínai újév megünneplésére. Ennek a kinézetnek az inspirációja egyértelmű: erősen kínai ihletésű ruházatot és fegyvereket visel, amelyek a sárkányok fejéhez hasonlóak.

A kozmetikum kidolgozásának részletei lenyűgözőek. Chroma opciókat is kapott, amelyek lehetőséget kínálnak a játékosok számára, hogy különféle alternatív színeket használjanak.

Mindössze 1350 RP az ára, ami igazán semmiség ezért a csodáért.

Star Guardian Jinx

Személyes kedvenc a Star Guardian Jinx, az egyik legszebb kinézet amely elérhető a hős számára. A népszerű Star Guardian vonal részeként ez a megjelenés hihetetlen esztétikus megjelenést nyújt a bajnoknak, két lebegő társával kiegészülve, amelyek fegyvereivé változnak.

Ahogy az el is várható, a skin egyedi funkciók és animációk egész sorával rendelkezik, hogy igazán kiváltságos érzést nyújtson a használójának. Az ára picit borsos, 1820 RP, de valóban megéri.

Ha csak egyetlen darabot választhatnál a listáról, melyik lenne az? 

×