Tegnap az AnTuTu pontszámai alapján lehullott a lepel a legerősebb telefonról.

Miközben persze minden gamer igyekszik minél erősebb PC-t építeni, azok számára, akik mobilon is szeretnek játszani/dolgozni, mindig kérdés, hogy melyik mobil a legjobb választás. Nos, most kiderült, hogy mely telefon viseli jelenleg a legerősebb mobil címet.

A Xiaomi almárkájának új darabja, a Black Shark 4 a legmagasabb pontszámot produkálta az AnTuTu benchmarkon.

Illusztráció

Nemrég a Xiaomi bejelentette, hogy következő okostelefonja a Black Shark 4 névre hallgat, melynek 4500 mAh-s akkumulátora 120 W-os vezetékes gyorstöltést kap. A márka vezérigazgatója a Weibo közösségi oldalon osztotta meg, hogy az AnTuTu benchmark valaha volt legmagasabb pontszámát érte el a mobil:

788 505 pontot.

Ez sokkal több, mint a Xiaomi Mi 11 (700k-710 ezer pont) vagy más, még ki nem adott telefonok, például az Oppo Find X3 (kb. 771 ezer) vagy az iQOO 7 (kb. 752 ezer) pontszáma.

Az elért teljesítményt a Black Shark mérnökeinek elkötelezettségével magyarázzák, ám az vezérigazgató még mindig nem teljesen elégedett. A cél az, hogy a Black Shark 4 elérje az AnTuTu 800 000-es határát.

Feltételezzük, hogy a Black Shark 4 hivatalos bejelentése nagyon közel van, most hogy ilyen sokat ígérnek. A telefonról eddig azt lehet tudni, hogy 1080×2400 felbontású OLED-képernyőt kap, és természetesen a Snapdragon 888 chipset adja a teljesítményt.

Persze megértjük azokat is, akik nem az AnTuTu alapján mérnek egy készüléket, szóval, hogy a Black Shark 4 mennyire lesz kemény fickó a piacon, az csak később derül ki.

A borítókép illusztráció: Black Shark 3

×