Ismét eltelt egy hét a futball világában. Hamarosan megérkezik a TOTY is, de még előtte kihirdetjük a TOTW#16 teljes keretét.

Lassan beköszönt a TOTY időszak, amire valószínűleg nagyon sok játékos halmozza a csomagjait. Az elmúlt hetekben azért bőven kaptunk lehetőséget az elcsábulásra. A Headliners első csapata igazán ínyenc lapokkal jelentkezett, mellette pedig múlt héten érkezett egy Ronaldo SIF is. Lássuk tudja-e überelni a TOTW#16 az előző hét keretét.

Ezen a héten is elővettük jósgömbünket és megpróbáltuk megtippelni, hogy kik érdemesek a hét csapatába kerülésre. A mi listánkon olyan nevek bukkantak fel, mint Keylor Navas, a Real Madriddal BL-t nyerő és jelenleg a PSG-t erősítő costa ricai kapus. Mellette még Chiesa bukkant fel, aki egyre jobban érzi magát Torinóban. Az elmúlt héten a három gólból az ő duplájával sikerült elvenni a Milan veretlenségét. Ha már a támadóknál járunk ne felejtsük el Memphis Depayt, aki góllal és gólpasszal mentett pontot a Rennes elleni mérkőzésen.

Ha pedig igazi húzó nevet szeretnének az eheti keretbe rakni, akkor ki más jöhetne, mint Lionel Messi. Griezmannal együtt 4-et vágtak a Granadának úgy, hogy az egyik gólpasszt Griezmann szerezte. De itt a 7 óra lássuk kiket hozott az EA a TOTW#16 keretébe:

Ezen a héten extrán megéri a WL, hiszen plusz jutalmakat szerezhetünk 10, 16 és 22 győzelem után. A feladat csak erre a hétvégére vonatkozik és a TOTW#16 keretéből kapunk majd játékost.

Te kit bontanál szívesen a red pickből?

×