Megjelent az év első PUBG frissítése, mely új járművet, új funkciókat és rengeteg egyéb változást hozott a játékba. Hamarosan Aréna játékmód is indul.

Nem kétséges, hogy bár az utóbbi időszakban egyre kevesebben nyúltak a PUBG-hoz, a számokat elnézve úgy tűnik, hogy a játék kezd magához térni. Legalábbis úgy fest, hogy ismét növekedésnek indult a játékosszám, szóval a fejlesztők ennek örömére ismét behoztak pár újdonságot.

Nézzük, mit is találunk a legújabb 10.2-es frissítésben.

Új jármű

Ami talán a legfontosabb újdonság, hogy érkezett egy teljesen új jármű a csatatérre, a Coupe RB. Egy kétüléses szélvész, ami különösen hasznos lesz azoknak a duóknak, akik szeretnek a kocsiból lövöldözni. A Coupe akár a 150 km/h sebességet is képes elérni. Ha pusholni akarsz, ülj bele Erangelon, Miramaron vagy Sanhokon!

Dirt Bike kaszkadőr

Hogy stílusosan tudjuk használni a cross motort, most ugrás közben lehet trükközni is.

Livestream képernyők

A fejlesztők most lehetővé teszik, hogy a PUBG kliensen belül nézzük a PGI.S bajnokság eseményeit. Erangelen és Miramaron is folyamatosan fut a stream a képernyőkön. Ha nincs stream, akkor reklámok mennek. Ezt persze a beállításokban ki lehet kapcsolni. Hang nincs!

Új funkció: Hírnévrendszer

Ennek csupán az a lényege, hogy mindenki hírnévszinttel rendelkezik majd, az alapján, hogy mennyire viselkedik a játékban toxikusan. A játékban a mérgező magatartást akarják ezzel kiszűrni. Mivel ez a szint mindenhol megjelenik, mindenki képet kap arról, hogy ki milyen játékos. Amíg valaki nem mutat toxikus magatartást, a hírnévszint növekedni fog.

Hamarosan indul a PUBG Labs: Arena Mode

A PUBG Labs fül alatt hamarosan ismét indul egy játékmód-tesztelés. A tavaly szeptemberben bemutatott Arena Mode frissített verzióját lehet majd kipróbálni, amit a játékosok visszajelzései alapján alakítottak át. A játékmód a következő időszakokban lesz elérhető és kipróbálható nálunk.

PC

Január 13. – január 18.

Konzol

Január 21. – január 25.

A teljes PUBG 10.22 Patch Notes itt érhető el.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×