Születésnapját ünnepli Poppy, a yordle faj egyik legszívósabb harcosa. Már két verziójával is játszhattunk az elmúlt évek során, isten éltesse!

A League of Legends 2009. októberében jelent meg, ezzel pedig megszületett korunk egyik, ha nem a legnézettebb és legsikeresebb esportjátéka. A Riot Games ernyője alatt alakuló játék immáron 11 éve okoz szórakoztató és idegtépő pillanatokat egyaránt a játékosoknak nap, mint nap.

Ma már több mint 150 karakter közül választhatunk, ám ez természeten nem mindig volt így. A megjelenés után relatíve sűrűn érkeztek a hősök, 2010 elején például egy yordle tank érkezett az Idézők Szurdokába. Ő nem volt más, mint Poppy.

 

A hős akkoriban még teljesen máshogy működött, mint napjainkban. Az ultijával például képesek voltunk sebezhetetlenné válni egy nagyobb csapatharcban. Ilyenkor egyetlen ellenfél tudott ártani nekünk, akit ráadásul mi magunk választhattunk ki. Ám minél inkább fejlődött a játék, annál irrelevánsabbá vált a karakter. A Riot Games így hát egy VGU frissítéssel mentette meg a helyzetet. Ugyan nem játszották sokan, de akik igen, azok ikonná váltak. Ilyen például hazánk büszkesége, Vizicsacsi is, aki a profik körében a legrettegettebb Poppy-játékosként van mind a mai napig nyilvántartva.

Poppy 2010. január 13-án jelent meg, vagyis ma ünnepli 11. születésnapját.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×