Egy lelkes Call of Duty: Warzone streamer vette a bátorságot és hangvezérléssel szállt szembe az ellenséggel. Végül sikerrel járt.

Az elmúlt évek során rengeteg szokatlan beviteli eszközt láttunk már, amivel a streamerek rendszerint szórakoztatták a nézőket. Volt táncszőnyegtől kezdve, a banánon át, a dobkészletig minden. DeanoBeano most úgy döntött, a hangvezérlést választja, és furulyával száll szembe az ellenséggel a Call of Duty: Black Ops Cold Warban és a Warzone-ban.

Végül megnyerte a Gulag harcot a furulya segítségével.

Természetesen a mutatvány nem sikerült elsőre. Majd másfél órás gyakorlás kellett ahhoz, hogy elsajátítsa így az irányítást. A metódus lényege, hogy egy-egy hangot hozzárendelt a játékban bizonyos alapvető funkciókhoz, mint a jobbra, balra, lövés, ADS stb. Bár a beállítás egyszerűnek tűnik, valójában így mozogni egy játékban hatalmas kihívás.

A szokatlan beviteli módszer ellenére a gyakorlás meghozta a gyümölcsét, sikerült összehoznia pár bravúros killt.

Íme, a Gulag győzelem:

Íme, a Nuketown killek

A dolognak egyébként több előnye is van. Az ember játék közben gyakorol a hangszeren. Milyen jó lenne, ha így lehetne mondjuk gitáron vagy zongorán gyakorolni, miközben az ember még játszhat is. Oktatás és játék egyben.

Mondjuk az is vicces lehet, amit a halott ellenfél a killcamon lát. Vagy azt gondolja, hogy egy bot lőtte le, vagy valamilyen szokatlan mozgású csaló. Arra biztos nem gondol, hogy valaki egy furulyával alázta meg.

Te tudnál így játszani?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×