Az Epic Games ezúttal két új fegyverrel bővítette a Fortnite Battle Royale arzenálját. Jött egy új Exotic tartalom és egy Shotgun is.

Megérkezett a Fortnite Battle Royale legújabb frissítése, a v15.20. Pár új kozmetikai tartalom mellett az Epic Games két teljesen új fegyvert is csomagolt a update-be, egyet az általános, s egyet pedig az Exotic kategóriába.

Az általános bővítés a Shotgunok családját érte, amire megmondom őszintén bőven szükség volt már. A Pump kivétele óta szürkének tűnt a fegyverkategória, viszont most ismét fény csillant abban a bizonyos alagútban. Ráadásul az új Lever Action Shotgun első ránézésre tökéletes pótléka lehet a közösségkedvenc Pumpnak.

Az új Shotgunt is Legendary szintig lehet bővíteni, ahol már sörétenként 12,7 sebzést okozhatunk ellenfeleinknek. Kifejezetten közel, vagy nagyon maximum középtávra ajánlott, pont mint ikonikus elődje.

Cole és az új Exotic fegyver – Fortnite

A másik újítás, a Hop Rock Dualies egy Exotic fegyvernek minősül, amit kizárólag egy NPC-től vásárolhatunk meg. Ha ki akarjuk próbálni, akkor Cole-t, egy bányászt kell keresnünk a térkép dél-keleti részén.

A fenti térképen jól látszik, hogy melyik két ponton érdemes keresni a szóban forgó bányászt. Ha pedig szeretnénk egy párt az új pisztolyból, 500 aranyat kell majd nála hagyjunk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×