A GTA 5 egyik legikonikusabb és legviccesebb jelenetét láthatjuk az eredeti színészekkel.

Milyen érdekes, hogy bár vannak olyanok, akik nagyon unják, a GTA 5 népszerűsége töretlen. Erre nagyon jó bizonyíték, hogy 2020 több mint 1 millió példány fogyott a játékból. Mindeközben persze a rajongók nagy része várja a GTA 6 bejelentését, amiről naponta érkeznek a pletykák. Most egy rövid, de annál különlegesebb videót láthatunk, mely a GTA 5 történetének egy ikonikus jelenetét idézi fel.

Franklin és Lamar eredeti színészei élőben játszották el az égetős jelenetet.

Mind Slink Johnson (Lamar), mind Solo Fonteno (Franklin) ugyanúgy tudja hozni a figurát ma is, mint a 2013-ban megjelent játékban. Még arra vették a fáradtságot, hogy ugyanolyan ruhákat vegyenek fel, a jelenet pedig egy hasonló utcában játszódik.

 

Íme, az eredeti jelenet a játékból:

 

A jelenet egyébként a PlayStation Haven együttműködésével készült, ami Slink Johnsonnal közösen dolgozik egy GTA 5 real-life összehasonlító sorozaton. A videókban a színész bejárja azokat a valós helyszíneket, melyek Los Santos városát inspirálták. És ha már amúgy is Los Angelesben voltak a színészekkel, miért ne csináltak volna egy ilyen poént? A Franklin mém örökérvényű!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×