Kellemetlen hibával néznek szembe a Galaxy Fold tulajok.

Az idei tél nem mutatta meg szúrósabb arcát, legalábbis egyelőre. Ellenben Dél-Koreában komolyabb hidegfront tombol, Szöulban a napokban például -18 fokot mértek. A főként Samsungokkal foglalkozó Sammobile oldalán pedig „fagykárosodott” telefonjaikról kezdtek el beszámolni a csalódott vásárlók, akik nem számítottak arra, hogy tönkremegy a telefonjuk szimplán azért, mert a hidegben használják.

A Galaxy Fold és a Galaxy Z Flip tulajdonosok viszont alaposan meglepődtek, amikor zöldes árnyalatban kezdett el tetszelegni a felső kategóriás telefonjaik képernyői. Mivel több egymástól független esetről számolt be a lap, így csak egyre gondolhatunk: a hideg hatására mehetett tönkre a készülékek kijelzője, amelyek cseréje egyébként önmagában is zsebbe nyúlós történet.

A tulajdonosok egyelőre várnak a Samsung válaszára, a koreai gyártó ugyanis nem kötötte ki, hogy milyen hőmérséklet mellett marad használható a készülék. Ellenben a Huawei előre leszögezte, hogy a Mate X-ek használata kifejezetten kockázatos -5 celsius fok alatt. A Samsungokban található UTG, azaz ultra vékony üveg viszont még ellenállóbbá teszi a készülékeket, ám a jelek szerint ez sem elegendő a kijelző megóvásához.

https://leet.hu/?price=&stock=instock&s=geforce&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×