Bármennyire is furcsa, valaki olyan játékot készített, melyben szexi szódák vannak, túlfűtött erotikával fűszerezve.

Hát, igen. 2021 beindult, így máris hírt adhatunk egy igen érdekes játékmegjelenésről. Mindenekelőtt azonban el kell mondanunk, hogy alábbi cikkünket csak és kizárólag 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk. Ahogy arról a PCGamer is beszámolt, Sean Oxspring nemrég egy olyan játékot jelentett be, melyben szexi ruhás dobozos üdítőket szedhetünk fel.

Itt az OnlyCans: Thirst Date – Kapzsiság! Szerelem! Szenvedély! Fotózás!

Ha nem esett volna le azonnal, a játék címe egyértelműen egy szójáték, mely utal az OnlyFans oldalra, melyet közismerten prostituáltak használnak. Az OnlyCans játékban mi magunk válhatunk az erotikus üdítők fotósává. Természetesene ez azt jelenti, hogy nem egy mély és összetett játékmenet vár ránk, hanem inkább egyfajta ritmusjáték és randijáték keverék az egész.

Szerezz be minden dobozos üdítőt, a jutalmad pedig az lesz, hogy azok szépen szétspriccelik tartalmukat mindenhová.

A játékban 29 féle dobozos szóda kapott helyet, mindegyiknek megvan a saját kis háttértörténete. Lemon Party például imádja a reggeleket és a pezsgősörbetet, miközben utálja a motorokat és a farmereket. Minden doboznak külön hangja van, és magával ragadó, lédús élményt nyújt.

A OnlyCans egy ingyenes játék, bárki számára letölthető.

Ha valakinek nem lenne teljesen tiszta, a játék maga tulajdonképpen egy paródiája a hasonló, randizós, erotikus játékoknak, valamint az olyan oldalaknak, mint az OnlyFans. A hölgyek itt üdítőként jelennek meg, jelezve, hogy hogyan bánnak velük azok, akik „felhasználják” őket. Persze lehet egy üdítővel is szépen bánni, de úgy is az a vége, hogy megisszuk, a dobozt pedig eldobjuk. Ha vicces volt eddig az OnlyCans ötlete, talán most sikerült elrontanom a poént.

Az viszont biztos, hogy ezek után nem nézel ugyanúgy egyetlen dobozos üdítőre sem…

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×