Egyszerű skin leleplezésnek indult, de a platform legnézettebb közvetítése lett belőle.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, hétfőn késő este mutatta be a Fortnite Icon Series outfitjét TheGrefg. Tudni lehetett, hogy hatalmas közösség áll a spanyol streamer mögött, ám ami történt arra senki sem számított.

2,4 millió ember követte élőben a bejelentést, elképesztő Twitch rekordot beállítva ezzel!

 

A 22:00-ra eltolt leleplezés előtt 1-2 órával már lehetett tudni, hogy bizony itt akár potenciális rekorddöntésre is készülhetünk, hiszen már ekkor majdnem 1 millió felhasználó gyülekezett a virtuális várószobában. A hatalmas számnak hála ekkor gyakorlatilag egy öngerjesztő folyamat indult be, a hypevonatra felülve egyre többen csatlakoztak be a csatornára. Köztük olyanok is, akiket teljesen hidegen hagy a Fortnite világa.

 

Természetesen az este folyamán rengetegen gratuláltak a spanyol streamernek, csak hogy pár nagy nevet említsünk: Ninja, Bugha vagy épp benjyfishy. Az Epic Games alapítója és alelnöke, Mark Rein sem maradt ki a buliból.

Bár itt is már bőven 2 millió felett voltunk, nem volt megállás…

Az biztos, hogy egy ideig senki nem dönti meg ezt a hihetetlen rekordot, a stream utáni statisztikából a pontos szám is kiderült: 2 468 668 volt a legmagasabb nézőszám.

Az outfit

 

 

Nem mehetünk el természetesen a bemutatott Fortnite outfit mellett sem, melyhez egy kontrolleres csákány és emote is járni fog majd. Ezt a szettet egy kupa keretein belül akár ingyen is megszerezhetjük, melynek pontos részleteit szerdán ismerhetjük majd meg.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×