A Riot Games máris változtatott Viego statisztikáin a PBE-n. Láthatóan teljesgőzzel halad előre a tesztfázis, jó úton halad a LoL legújabb karaktere.

A Riot Games múlt héten egy új karakter bejelentésével kezdte a hivatalos 2021-es szezont. Aznap, amikor elstartolt a rangsorolt idény, egy rendhagyó livestream keretein belül vázolták az idei terveiket. Ezek között szó volt az új hősökről, különösképpen Viegóról, a letaszított királyról.

Viego hamarosan az éles szerverekre is káoszt fog hozni, a PBE-n például már bárki kipróbálhatja. Ezek fontos időszakok, ugyanis a játékosok visszajelzései és statisztikái alapján frissítgetik és alakítgatják a hőst a fejlesztők. Természetesen nem lehet ennyiből átfogó képet alkotni, de 85-90%-osra simán fel lehet húzni egy karaktert a PBE statisztikáknak köszönhetően. Aztán az éles szerveren pár nap után jön egy gyors hotfix és már irányba is van téve a hős.

Riot August Twitteren közölt egy bejegyzést, amiben részletezte a legújabb karaktermódosítást. Viego bizonyos aspektusaiban nem teljesített úgy, ahogy a fejlesztők szerették volna, így már a PBE-n változtattak rajta.

 

  • Páncél – 30->34
  • Q – Szörnyekből szerezhető életerőlopás – 175% -> 155%
  • W – Töltési idő – 7 másodperc -> 8 másodperc
  • E – Mozgási sebesség – 20-30%-ról -> 20-30% (+3%/100AP)-ra; A kamuflázs már 375 egység helyett 400 egység távolságból is leleplezhető, valamint a lopakodó effektet is 0.1 másodperccel lassabban szerezhetjük már meg
  • R – Kivégzés sebzése – 15-25% (+5%/100 alapAD) -> 15-25% (+3%/100 alapAD)

A karakter vélhetően ennél még többet fog módosulni, mire készként lehet rá tekinteni. De ennek legkomolyabb hulláma majd csak az élesszervereken fog elindulni. Viego legkorábban jövő hét szerdán érkezhet meg az Idézők Szurdokába.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×