Nem sokkal azután, hogy PewDiePie bejelentette, hogy kicsit visszavonul, a népszerű World of Warcraft streamer is így tett.

Azok, akik rendszeresen figyelemmel kísérik a külföldi streamereket, valószínűleg jól ismerik Asmongold nevét is. Ő vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb és legelkötelezettebb World of Warcraft streamer a platformon, aki persze néha más címekkel is játszik. Asmongold egyébként arról is ismert, hogy gyakran fejti ki markáns véleményét egy-egy témában, így több esetben kerül a hírek középpontjába. Úgy tűnik, most egy darabig nem hallunk róla.

Most határozatlan ideig visszavonul a streameléstől.

Persze nem ez az első alkalom, hogy úgy dönt, szünetet tart. Ahogy korábban is, valószínűleg most az is az áll a háttérben, hogy a szoros ütemterv eléggé leterhelte.

„Sokféle okot lehetne mondani, hogy miért. Túl sokat kéne felsorolnom egy twitter bejegyzésben” – írta a steamer nemrég.

Asmongold az elmúlt hetekben többször hagyott ki streamet, bár senki nem gondolta, hogy ennek ez lesz a vége. Rajongói szerint kissé kiégett, persze lehet, hogy sokkal több van a háttérben. Néhányan persze reménykednek abban, hogy valamikor részletesebben elmondja ennek okait, ám most pihenőre vonul, ki tudja meddig.

Úgy tűnik, hogy a nehézkes 2020 után több tartalomgyártó dönt úgy, hogy az új évet egy kis pihenéssel indítja. Nemrég PewDiePie is pihenőre vonult. Azon sem vagyunk meglepődve, ha egy streamer kiég abban, amit csinál, főleg akkor, ha már túl sok az elvárás a rajongók részéről.

Te szereted Asmongold műsorait?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×