A LoL már jó ideje szórakoztatja játékosait, és enyhén szólva is hatalmas az összesen megjelent skinek száma. Na de melyik hős büszkélkedhet a legtöbb darabbal?

A LoL jelenleg 153 bajnokot számlál a nemrégiben megjelent Rellel együtt, viszont teljesen érthető okokból lehetetlen ennyi hőssel lépést tartani – legalábbis ami a skineket illeti.

Ezen okokból a fejlesztőknek meg kell fontolniuk néhány dolgot, mielőtt kiválasztják a hősöket, akik számára elkészítik a következő szuper kozmetikumot.

Különböző tényezőket vizsgálnak, például, hogy a bajnok magas játékmenettel rendelkezik-e ranked meccseken, és hogy a bajnok témája mennyire illeszkedik az épp adott megjelenés terveihez.

Ugyanakkor mégis számos off-témájú kozmetikum került már be a játékba, például a Pajama Guardian Urgot, amely teljesen megváltoztatta a bajnok kinézetét és borzasztó természetét egyaránt.

Egyes kozmetikumok emellett fejlett VFX effektekkel, látványos animációkkal, tematikus hanghatásokkal és színes képességekkel rendelkeznek, amelyek igazán hihetetlenné teszik őket a játékban.

Visszatérve a kezdeti kérdésre – Ezreal, a hős, aki a legtöbb skinnel rendelkezik, szám szerint 15 darabbal. Őt szorosan követi Miss Fortune, aki jelenleg 14 kinézetet tudhat a magáénak.

A 15 közül az egyik legismertebb a 3250 RP értékű Pulsefire Ezreal, mely igazán feldobja a játékot a hőssel – na meg az árával a pénztárcánkat is.

Neked melyik a kedvenc Ezreal skined?

×