Egy szerencsétlenül járt vásárló bár szeretett volna egy új PS5 kontrollert venni, a Microsoft korábbi konzoljához kapott irányítót.

Talán mindenki tudja, hogy ha valaki kicsivel olcsóbban akar drága termékeket venni, arra kiváló terep lehet az eBay. Ugyanakkor itt van a legnagyobb esély arra, hogy átverés áldozatai legyünk. Sajnos a PlayStation 5 készletihiány most még inkább lehetőséget teremt arra, hogy elszaporodjanak a csalók, mivel a vásárlókat most a legkönnyebb átverni. Ahogy arról korábban is írtunk, számtalan PS5 konzolrendelés doboza rejtett valamilyen más meglepetést.

Az egyik szerencsétlen PS5 tulajdonos nemrégiben egy új DualSense kontrollert rendelt az említett oldalon, ám helyette

egy régi Xbox One vezérlőt kapott, fehér és fekete színben.

Úgy tűnik, hogy az eladó az Xbox One kontrollert szándékosan festette be, hogy az minél jobban hasonlítson egy PS5 kontrollerre. Vajon azt hitte, hogy nem derül ki? Vagy ez csak egy poén, egy trollkodás? Nem tudjuk.

„Rendeltem egy PS5 kontrollert az eBay-ről, ez wtf?” – panaszkodott a Redditen crihyde.

Sajnos az utóbbi időben nem ő az egyetlen, aki hasonlóan szerencsétlenül járt. A Redditen valaki azt írta, ő egy PS4 Pro-t rendelt a tesójának, végül egy Xbox 360-at kapott. Mivel az ilyen eseteket az eBay-en nagyon könnyű jelenteni, valószínűleg visszakapja a pénzét. Ez a pár eset azonban nagyon jó példa arra, hogy mi magunk is meggondoljuk, hogy rendelünk-e külföldi oldalakról, megbízhatatlan vevőktől.

A legjobb az, ha türelmesek vagyunk és jól ismert üzletek pocairól szerezzük be a különösen drága termékeket. Én például, ha tehetem, a Leet.hu-ról rendelek. Höhö!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×