Ebben az évben úgy tűnik, hogy a mexikói játékosok kapnak különösebb figyelmet. Ezúttal Jonathan dos Santos szerzett speciális lapot.

A hetet ezúttal egy Player Moments SBC-vel zárjuk. A tavalyi évben a japánok, idén úgy tűnik, a mexikóiak lepik el a játékot. Héctor Herrera és Jürgen Damm után Jonathan dos Santos kapott új lapot.

 

Dos Santos nagyjából 60 ezer zsetonba kerül. Az elkészítéséhez egy 82-es, valamint egy 83-as csapatra lesz szükségünk IF játékossal. Az ára szerintem eléggé korrekt, de a csapatba való beillesztéssel lehetnek problémák. A legegyszerűbb linket a mexikói ikonok adják. Velük együtt egy 451-es felállásban bármikor be tudod illeszteni 10-es chemyn. A másik lehetőség a Record Breaker Vela lap (ha nincs meg Damm), ami szintén strong linket kölcsönöz dos Santosnak.

Szerintem egy elég kiegyensúlyozott lapról beszélünk. Mind a pace, a shooting, a passing és a dribbling statjai is 80 fölött helyezkednek el, emellett pedig egy anchor chemyvel a többit is meg tudjuk emelni.

Mit ajánlok? Jonathan dos Santos igazából mindennel rendelkezik, amivel egy jó középpályásnak kell. Akár CAM, vagy CM poszton is tudod használni és a chemy stílusokkal odafaraghatod, ahova szeretnéd. Sajnos nehéz linkelni, de ha sikerül, akkor szerintem egy jó kis lapot kapunk.

Én kivettem, mert szeretem az egyedi csapatokat, valamint most 60 ezer zseton nem egy extra. Alacsony termete ellenére szívós. Jó a labdakezelése és a lövései, valamint a szerelésekben és labdaszerzésekben is kiveszi a részét.

Te elkészíted az SBC-t?

×