Fortnite

A Fortnite történetének legidegesítőbb „Pay-to-Win” Outfitjei

A Fortnite Battle Royale a világ egyik, ha nem a legismertebb ingyenesen játszható játéka. A felhasználóknak 100%-ban kiélvezhetik a játék minden egyes szegletét anélkül, hogy pénzt költenének rá. Akkor kezdődik az „adakozás”, ha szeretnénk ezt az élményt személyre szabni. A karakterünknek speciális külsőt szeretnénk, ami minden meccsen ugyan olyan, stílusos Gliderekkel és csákányokkal akarunk menőzni, vagy tetszik egy-egy Emote, amivel idegesíteni, vagy lenyűgözni szeretnénk ellenfeleinket.

Az Epic Games szerintem már több ezer ilyen jellegű tartalmat készített a játékba, amiből bőséggel érkezett bevétel a több mint három éves megléte alatt. Már csak azért is, mert komoly kultusza lett ezeknek a virtuális kiegészítőknek. Ahogy a Fortnite népszerűsége nőtt, úgy nőtt a különféle Outfitek népszerűsége is. Idővel azok a játékosok, akik nem rendelkeztek skinnel, a közösség által „tehetségtelennek” lettek kikiáltva. Sokáig Tfue számított a világ egyik legjobbjának, ő volt híres arról, hogy skin nélkül játszott azért, hogy ellenfelei lebecsüljék őt.

A kozmetikai tartalmak viszont nem jelentenek előnyt a játékban, ezt többször is kiemelte az Epic Games.

Pontosabban papíron így kellene lennie. Számtalanszor sikerült beleszaladni olyan játékhelyzetbe, amikor az egyik játékos azért kerekedett felül az ellenfelén, mert a karkaterén pihenő skin éppenséggel lehetővé tette ezt. A napokban is írtunk egy ilyen jellegű tartalomról, aminek a hátszelén most úgy döntöttünk, hogy írunk egy szubjektív listát a tapasztalatainkból.

Íme a Fortnite történetének legidegesítőbb „Pay-to-Win” Outfitjeinek listája:

Boundless csomag

Így van, aki olvasta a pár nappal ezelőtt publikált cikkünket, az tudhatta előre, hogy a Boundless tartalmak felkerülnek a listára. A személyre szabható tartalmaknak olyan variánsait is létrehozhatjuk, amivel árnyékos, vagy füves területeken szinte alig vagyunk észrevehetők. Az építőpárbajok során pedig nagyon nehéz kiszúrni a teljesen fehér öltözéket. Egyértelműen a játék történetének egyik legrosszabb fejlesztői húzása volt őket ilyen minőségben kiadni. Holott az alapötlet véleményem szerint zseniális…

Plastic Patroller és Toy Trooper

A játékkatonákat imitáló kinézetek teljesen egyszínűek voltak megjelenésükkor. A zöld tájakba szinte teljesen beleolvadtak, csupán a kezükben hordozott fegyver buktathatta le őket. Az Epic Games a játékosok visszajelzései után meg is változtatta a skint, már nem egyszínűek, hanem foltok is megtalálhatók rajtuk. Nem sokkal jobb a helyzet, de egyértelműen nem olyan vészes, mint mikor megjelentek.

Prickly Patroller

 

A kaktusznak öltözött Ramirezzel pontosan ugyan az a helyzet, mint a játékkatonákkal. Ugyan a Prickly Patroller jóval idősebb Outfit, mint az előbb említettek, akkoriban az ilyen jellegű tartalmak is kellemetlenségeket tudtak okozni. Pláne akkor, amikor olyan területen rohangáltunk, ahol kaktuszok is voltak. Akkor egyértelműen a jelmezt viselő karakter játszott előnyből.

Boxer és Boxy

Boxer és Boxy a „kedvencem” a listáról. Az Epic Games valamiért úgy érezte, hogy jó ötlet lesz olyan textúrájú dobozba öltöztetni a karaktereket, amilyen textúrákat a pályán is találhatunk. Ha tehát olyan helyen zajlott a harc, ahol dobozok voltak, gyakorlatilag bármikor megérkezhetett egy „bedobozolt” játékos is harmadiknak. Számtalanszor hidegre tettek ezzel az Outfittel.

 

Cloud

Korábbi cikkek

Sötét fordulattal folytatódik az egyik legérdekesebb Star Wars-sorozat

Bódi Dániel 2024.04.04. - Mióta a Disney a mindenható ura a Star Wars fantáziavilágának, nagyjából…

9 óra telt el azóta...

A San Andreas fejlesztője 20 év után rántotta le a leplet a játék egy vicces titkáról

Bódi Dániel 2024.04.04. - A GTA-játékokat részben az teszi oly nagyszerűvé, hogy a megjelenésük után…

10 óra telt el azóta...

Úgy tűnik, hogy a 2024-es Call of Duty még a loadoutokon is alakít

2024.04.04. – Éppen a napokban debütált a Modern Warfare III és Warzone legutóbbi szezonja, ám…

11 óra telt el azóta...

Érkeznek az új AMD CPU-k, a régi alaplapok tulajdonosai is örülhetnek

2024.04.04. – Az AMD Zen 5 processzorairól egyre több friss információ érkezett március utolsó napjaiban.…

11 óra telt el azóta...

Kevés FPS-ed van Counter-Strike 2-ben? – Nem nálad van a baj

2024.04.04. – Március 31-én ért véget a Counter-Strike 2 első, hivatalos eseménye, a Major. Koppenhága adott otthont…

11 óra telt el azóta...

Több szinten is megújulhat az iPhone 16: így néznek majd ki a telefonok

2024.04.04. – Az elmúlt időszakban több információ is érkezett az Apple iPhone 16 és 16 Pro telefonjaival…

12 óra telt el azóta...