Oda a projekt.

Egész pontosan egy hete írtunk azokról a PlayStation 5-ös modellekről, amelyek házát a nosztalgikus PlayStation 2 inspirálta. Már a projekt kezdetekor sokan kongatták a vészharangokat, ám ezúttal mégsem a Sony áll a dolgok mögött. A hír igaz, a SUP3R5 csapata visszavonta az akciót, sőt azóta a fiókjuk is törlődött a Twitter oldaláról.

Minden egy egyszerű weblaphibával indult. Az előrendelések ugyanis olyan sikeresek voltak, hogy egyszerűen egymás után érkeztek a befizetések, viszont az oldal nem tudta megfelelően kezelni a bejött rendeléseket. Emiatt egyrészt több darabot adtak el, mint eredetileg tervezték, másrészt a vásárlók nem kaptak semmiféle e-mailes megerősítést, amitől többen feldühödtek és azonnal hangot adtak nemtetszésüknek.

Egy illető viszont a fenyegetésektől sem riadt vissza, legalábbis erről számolt be a SUP3R5 csapata. Az életveszélyes fenyegetések miatt úgy döntöttek, egyelőre teljes mértékben elkaszálják a projektet. Megígérték, hogy mindenkinek visszafizetik a pénzt, ha pedig már biztonságosnak ítélik a helyzetet, visszatérnek. A probléma csupán az, hogy azóta törlődött az említett Twitter fiók és egyelőre semmilyen platformon nem lehet elérni a készítőket. Az ígéreteiket ettől függetlenül remélhetőleg betartják.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×