Tovább folytatódik a Cyberpunk 2077 botrány.

Az egészen biztos, hogy a CD Projekt Red nem pont így tervezte a Cyberpunk 2077 startját. A nagy hype után ugyanis kissé felemás végeredményt kaptunk, főleg az előző generációs konzoltulajdonosok keltek ki magukból. A felháborodás után a vásárlók sorra vitték vissza a játékot, aminek következtében a Sony online boltjából ki is vették a CD Projekt Red legújabb üdvöskéjét, ezt követően beperelték a vállalatot, most pedig már a lengyel hatóságok is vizsgálódnak.

Ezúttal a lengyel fogyasztóvédelem figyelmébe került a CD Projekt Red ügye, akik most árgus szemekkel figyelik a 2021-es fejlesztési folyamatokat. Eközben azt vizsgálják, hogy milyen eredményt hoznak majd az év eleji nagy bugfix update-ek.

Korábban ugyanis a fejlesztők megígérték, hogy két nagyobb frissítés is érkezik 2021 elején, egy januárban, egy pedig februárban. Ezekben pedig rengeteg dolgot javítanak majd, többek között a PS4 és Xbox One verziókban fellelhető nagyobb, zavaróbb hibáknak is búcsút mondhatunk.

Nem véletlenül került fel a CD Projekt Red a lengyel Fogyasztóvédelmi Hivatal radarjára, a fejlesztőcsapat ugyanis jókora támogatásban részesült, aminek egy részét az Európai Unió, másik részét pedig a lengyel adófizetők állták. Małgorzata Cieloch a Verseny- és Fogyasztóvédelmi Hivatal szóvivője megerősítette, hogy amennyiben úgy látják, hogy a végeredmény mégsem tükrözi a korábban írásba foglalt „legmagasabb minőséget”, akkor bizony a CD Projekt Red 2020 éves bevételének 10%-ára bírságolják a céget, ami nem épp apró összeg.

https://leet.hu/?price=&stock=instock&s=geforce&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×