Egy újabb Warzone szivárgás különös témát indított el a játékközösségben.

Lehet, hogy a Call of Duty: Warzone az eredeti megjelenése óta sokat fejlődött, de még mindig rengeteg olyan funkció van, amely nem szerepel benne. Tekintve például az Apex Legends végtelen csúszdamechanikáját és a Fortnite építőeszközeit,  a játék még mindig rendelkezik néhány hiányossággal a képességek terén.

Az egyik ilyen, amit a játékosok bár természetesnek vettek, de eddig nem kapták meg: az úszás.

Bár Verdansk fagyos környezetében csak egy befagyott tó található, ennek ellenére a közelmúltbeli Warzone szivárgás alapján lehetséges, hogy a tó megolvadhat, és új hely nyílhat – egy új képességgel együtt.

A ModernWarzone szerint hamarosan érkezik a Verdansk közepén található szanatórium térkép. A hírek szerint annak épülete egy tóban található, amely a térkép közepe körül helyezkedik el. Ha ez igaz, akkor ez azt jelentheti, hogy a battle royale játékosai végre megtanulhatják az úszást. Ez pedig egyúttal hamarosan érkező vízi járműveket is jelezhet számunkra.

Az Activision és a Treyarch nem kommentálta az ügyet, illetve fontos megjegyezni, hogy ez mindössze a szivárgásokból spekulált ötlet, de tény és való, hogy szuper lenne ez a fajta újítás a játékba.

A fejlesztő stáb továbbra is szigorú „no comment” politikával rendelkezik, amikor a kiszivárogtatásokról van szó.

Hamarosan kiderül az igazság, de addig is kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is a felvetéssel kapcsolatban!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×