A cég mindig szerette kárpótolni a felhasználóit, ám ezúttal talán kicsit túlzásba is estek.

Az Epic Games december elején indította útjára a Fortnite Crew névre hallgató előfizetését. Merész lenne kijelenteni, hogy minden teljesen rendben zajlott az első hónapban. A játékosok nagy része valamilyen hibának köszönhetően megkapta december utolsó napján a második, Green Arrow ihlette skincsomagot is, annak ellenére, hogy az előfizetésüket már régóta lemondták.

A problémák sora azonban tovább folytatódott januárban: az 1000 V-bucks kiosztása közel sem volt hibamentes.

Az Epic Games január 2-án publikált Twitter posztjában már jelezte, hogy bizony rengeteg játékos nem fogja időben megkapni a januári 1000 V-bucks-ot, akkor sem, ha egyébként minden tökéletesen rendben volt az előfizetés meghosszabbításával.

Bőkezű az Epic Games

Majd’ egy hetet kellett várnunk a következő információra ezzel kapcsolatban. Szombat délután jelezték a fejlesztők Twitteren, hogy elkezdték kiosztani az előfizetésért járó 1000 V-bucks-ot további 500 in-game valutával megtoldva, egyfajta kompenzációként a csúszás miatt. A jelenlegi információk alapján úgy tűnik, olyanok is megkapták (-köztük jómagam is-) az 500 V-bucks-os kompenzációt, akik már rég lemondták a Fortnite Crew előfizetést, így egyáltalán nem voltak rá jogosultak. 

Nem lenne túl okos marketingfogás visszavenni ezektől a játékosoktól a már kiosztott jutalmat, így szinte biztosan kijelenthetjük, hogy az Epic Games bizony rengeteg felhasználó napját feldobta/feldobja az ajándék V-bucks-al!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×