Elindult a legújabb VGU szavazás a League of Legends kliensében. Ismét eldönthetjük, hogy régi kedvenceink közül ki kapjon ráncfelvarrást.

Kezdődik az új szezon. El se hiszem, hogy a League of Legends már 10 esztendőn túl van, és egy újabb évtized nyitotta meg kapuit. Tegnap este a Riot Games szinte az összes játékával kapcsolatosan adott ki új információkat, így a fő profiljuk a League of Legends se maradhatott ki. Meg is érkezett az első VGU Update szavazás is melyre már le is adhatjuk a voksunkat.

Ha szeretnél szavazni lépj be a League of Legends kliensébe. A fő oldalon válaszd ki a LOL fület és nyomj a Nézz körül opcióra. A jobb felső sarokban nyomj a nyílra és ha minden igaz meg is kell érkezz a VGU szavazó felületre:

Skarner, Nocturne, Quinn, Shyvana és Udyr számíthat első körben egy kis foltozásra. Minden hős esetén kapunk egy kis ízelítőt, hogy pontosan milyen irányba szeretnék elvinni a karaktert. Például Nocturne esetében az ultit megőriznék, míg Syhvanánál sokkal jobban rámennének a sárkányos hatásra. Miután kiválasztottuk, hogy melyik karaktert szeretnék, csak nyomjunk az ikonján lévő szavazás gombra.

Ezenfelül 2021-es tematikát is már választhatunk, így annál se felejtsetek el voksolni. Indulhat hát az újabb szezon és indulhat a törekvés a legjobb rangokért.

Te kire szavaztál?

×