A Twitch úgy döntött, hogy 24 óránként új emote-ot vezet be, miután néhány napja eltávolították a PogChamp hangulatjelet.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Twitch eltávolította a platformról a PogChamp emote-ot, miután a hangulatjelet inspiráló Ryan „Gootecks” Gutierre vitatott megjegyzéseket tett az interneten.

A Twitch most bejelentette, hogy új PogChamp emote-oket vezet be, 24 óránként.

A Twitch ugyanis korábban ígéretet tett arra, hogy a közösséggel együttműködve új emote-okat tervez majd a platform számára. Sean Plott azt javasolta a Twitch-nek, hogy hozzanak létre egy streamer és általános arcokból álló adatbázist. Amikor valaki beírná, hogy PogChamp, a rendszert azok közül dobna ki egyet arcot. Ez lehetővé tenné, hogy a hangulatjel ne egy emberhez kapcsolódjon, hanem sok archoz, és egy érzést fejezzen ki. Így nem történhet meg hasonló eset, mint legutóbb.

Ahelyett, hogy a Twitch véletlenszerű emote-okkal szolgálna, január 8-tól kezdve 24 óránként új PogChamp-ot vezet be.

Az ismert gamer, Ryan „Gootecks” Gutierre egyébként korábban az iránt érdeklődött, hogy polgári engedetlenség lesz a következménye vagy csak csendben, “hiába” fog meghalni a nő, aki a Capitoliumban életét vesztette a zavargások során? Nos, a Twitch nem találta viccesnek Gutierrez ironikus tweetjét, helyette inkább úgy döntöttek, leveszik a sokak által használt PogChamp emote-ot.

×