Újabb nagyszabású versennyel jelentkezik a Gaming Demon csapata, ezúttal 300 000 forintos összdíjazást osztanak szét a hazai Warzone Triók között.

Hatalmas versennyel indul az újév a hazai Warzone játékosok számára. A Gaming Demon jóvoltából ezúttal egy Trio kupán csaphatnak össze Magyarország legjobbjai.

A verseny összdíjazása 300 000 forint, melyből az első helyezett csapat 100 000 forintot kap.

Az egyszerűség kedvéért összegyűjtöttük a vasárnapi verseny legfontosabb információit, egy helyen.

  • A verseny időpontja január 10., a játék 16:00 és 20:00 között zajlik.
  • Nevezni a Gaming Demon oldalán lehet (ezen a linken), a nevezési díj fejenként 2 066 forint, csapatonként tehát 6.199 forint. A versenyt minimum 50 csapat jelentkezése esetén rendezik csak meg, ellenkező esetben a befizetett nevezési díj visszautalásra kerül.
  • A versenyre Trio csapatok jelentkezését várják, 4 óra alatt a 3 legjobb kör pontszáma lesz a csapat végső pontszáma. A legelső kört 16:00-kor lehet elkezdeni, az utolsó ugrást legkésőbb 19:35-kor.
  • A hitelesítés érdekében a versenyt végig streamelni kell legalább egy játékosnak Twitch-en.
  • Az első 10 helyezettet díjazzák, illetve 20 000 forintos különdíjat is nyerhet a legjobb klippet beküldő csapat.

 

Ha kedvet kaptatok a nevezéshez, még van egy kis idő gyakorolni, de nevezni se felejtsetek el a regisztrációs oldalon. Ha szeretnétek még többet megtudni, mielőtt nevezte, az esemény Facebook oldalán további részletes infókat találtok ezen a linken. A pontos szabályzatot pedig itt érhetitek el.

A versenyről élő közvetítés is lesz, a twitch.tv/aszabokristof és a twitch.tv/kartalib csatornákon követhetitek a legfontosabb eseményeket a verseny vasárnapi időtartama alatt. Lássuk, ki lesz a legjobb magyar Trio 2021 első Warzone versenyén! Hajrá mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×