Milyen újdonságokat tapasztalhatunk ezúttal a Cold War és Warzone világában?

Az Activision bemutatta a Call of Duty: Warzone és a Black Ops Cold War legújabb lejátszási listájának frissítéseit, új multiplayer módokat adott hozzá, illetve a Warzone esetében néhányat is eltávolított. Ezenkívül mindkét játékhoz szélesebb javítások állnak rendelkezésre.

 

Január 7-től mindkét playlist frissítése csütörtökön jelenik meg.

A Call Of Duty: Warzone legújabb frissítése:

Hozzáadva:

-Plunder – Quads
-Rebirth Island – Mini Royale Duos, Resurgence Trios

Eltávolítva:

-Plunder – Blood Money Trios
-Rebirth Island – Mini Royale Quads

A Call Of Duty: Black Ops Cold War playlist frissítése:

Hozzáadva:

-Raid + Crossroads Strike 24/7
-Gunfight Blueprints
-Dirty Bomb Duos

Ami a szélesebb játékfrissítéseket illeti, a Warzone javítás magában foglalja a korábban bejelentett fegyver nerfeket, míg a Cold War frissítése néhány egyéb problémát is helyre pakolt. A Treyarch weboldalán megnézheted a teljes listát a javításokról.

A Warzone társfejlesztője, a Raven Software üzent a játékosoknak arról, hogy a stúdió „folyamatosan figyelemmel kíséri a visszajelzéseket” annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa számukra.

 

Ahogy sejthettük, erre a tweetre szinte özönlöttek a kommentek, hogy rendben, akkor legyen újabb DMR 14 és Diamatti nerf, mert hogy a legutóbb elvégzett munkálatok erdeménye nagyjából megegyezik a nullával.

Az 1. évad elindításával a Black Ops és a Warzone lényegében egyesült, a Black Ops fegyverek már elérhetőek a Warzone-ban, és a tapasztalatok nem túl pozitívak – legalábbis nem mindenkinek.

Szerintetek milyen változásokra lenne még szükség? 

×