Ráadásul úgy fest, megvan a film második sztárja.

Az utóbbi időben felpörögtek a munkálatok a Lionsgate tervezett játékfilm-adaptációján, a Borderlands franchise-ján.  A 2020 végén érkezett hírek után, miszerint Kevin Hart, népszerű humorista tárgyalásokat folytatott a stúdióval, most pedig újabb remek hír érkezett.

Kiderült: a filmet a tervek szerint még ebben az évben Magyarországon, Budapesten forgatják.

Adam Goodman, a MidAtlantic Films vezetője a The Hollywood Reporterrel folytatott beszélgetés során kitért arra is, hogy remélhetőleg ez lesz az utolsó év, amikor COVID-19 protokoll előírásainak megfelelően kell majd filmet készíteniük.

„Talán már nyár után visszaállhat minden a normális kerékvágásba” – nyilatkozta.

Kevin Hart, aki maga is fontos szerepet játszhat majd a filmben

Kevin Hart részvételét még nem erősítette meg a stúdió, de korábban arról számoltak be, hogy ő alakíthatja majd Roland, a katona szerepét, aki egy fontos szereplője volt a sorozatnak. Amit hivatalosan tudunk, hogy az Oscar-díjas színésznő, Cate Blanchett fogja játszani Lilith szerepét, aki kulcsfontosságú lesz majd a Borderlands filmben.

„A leghihetetlenebb együttműködésben volt részünk a The House with a Clock in Walls-ban, és úgy gondolom, hogy nincs olyan, amire ne lenne képes. A drámától a vígjátékig és a mostani akcióig Cate minden jelenetet elvarázsol. A vele való együttműködés maga a rendezői álom, ami úgy fest, valóra válik, és olyan szerencsésnek érzem magam, hogy ismét engem ért a megtiszteltetés. Ám ezúttal még nagyobb vászonra tervezünk” – mesélte Eli Roth, a film rendezője.

A képen Cate Blanchett, aki már biztosan szerepel a filmben

Arra is van esély, hogy maguk a Borderlands rajongók is szerepeljenek a filmben. Roth korábban említette, hogy szívesen vinné vászonra az ötletesebb cosplayereket, ám egyelőre ennél nem árult el többet.

https://leet.hu/?price=&stock=instock&s=geforce&post_type=product

×