Megújul a Windows.

Mostanában elég sok újdonságot tervezett a Microsoft a Windows 10-zel kapcsolatban. Ezúttal ismét bepillanthatunk a kulisszák mögé, ám személyesen a redmondiak rántották le a leplet a készülő újdonságaikról.

Ez alkalommal a tálca került a középpontba.

Innentől kezdve a legfrissebb híreket, időjárás-előrejelzéseket, sőt még a tőzsdei árfolyamváltozásokat is követhetjük majd a tálca új funkcióinak köszönhetően. A használata pedig rendkívül egyszerű, csupán rá kell majd vinni az egerünket a jobb alul található időjárásjelző ikonra.

Showing news and interests on the taskbar with the flyout of content just for you.

Ez még nem minden, ugyanis a tárhelykezelésen is változtatott a redmondi óriás, aminek köszönhetően a gépházban immáron jóval átláthatóbban tudjuk majd testre szabni a tárhelyeinket. Ennek köszönhetően az átlagfelhasználók is könnyebben eligazodnak majd, legalábbis a remények szerint.

 

A fentebb látható újítások egyelőre még kizárólag a Windows 10 Insider Preview 21286-as változatában érhetők el. Jó hír viszont, hogy a tervek szerint már tavasz végén kidobják a változtatásokat, azaz mindenki kipróbálhatja majd, aki rendszeresen frissíti az operációs rendszerét.

https://leet.hu/?price=&stock=instock&s=geforce&post_type=product

×