Tyler Blevins ismét új kihívások elé néz. Ninja a Twitch, na meg a világ egyik legnézettebb tartalomgyártója. Most a tévében fog felbukkanni.

Kevés olyan videóst tudnánk kapásból mondani, akik jobban menedzselik, vagy menedzselték a karrierjüket Ninjánál. Tyler Blevins profi Halo-játékosként kezdte, majd pedig visszavonulása után tartalomgyártásba kezdett. Mindenbe belefogott, ami érdekelte, de kiemelkedő figyelmet fordított a Battle Royale játékokra. Rettentő sokat H1Z1-ozott, DayZ-zett, valamint DrDisrespect oldalán sokszor felbukkant a PUBG aranykorában is. Majd az Epic Games piacra dobta a Fortnite Battle Royale-t, amit még a nagy tömeg előtt elkezdett megtanulni Ninja.

Mire a világ ráeszmélt, hogy milyen szórakoztató a játék, Ninja már profi volt benne. Hirtelen több százezren kezdték el követni, a Fortnite-hypeot meglovagolván pedig az egekbe szökött a videós ismeretsége. Egy hétköznapi streamerből a világ egyik legismertebb videojátékos arca lett.

Azóta már a Red Bull szponzorálja, valamint saját Adidas termékei is vannak. Felbukkant a világ legnagyobb talkshowiban, de az Álarcos Énekes Észak-amerikai kiadásában is láthatták már a tévénézők. Most pedig ismét a tévé felé veszi az irányt, főszerepet kapott ugyanis egy műsorban.

Twitteren újságolta mindezt el a követőinek. Blevins azt írta, hogy túl van az első hangfelvételén annak a műsornak, amiben főszerepet kapott nemrég. A szinkronizálás már régóta érdekelte, s úgy érzi egy álma vált most valóra.

Azt még nem árulta el, hogy pontosan milyen projektről van szó, de úgy véljük, hogy ha a hangját kölcsönzi egy karakternek, valamilyen animációs film, vagy sorozat lehet a háttérben. Egy biztos, kíváncsian várjuk, hogy mi jön ki ebből!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×