Valaki egy olyan modot készített a Mortal Kombat 11-hez, amivel TPP és FPP módban is élvezhetjük a játékot. Így viszont még durvább.

A Mortal Kombat 11 tipikusan az a játék, amihez általában nyugtató és hányás elleni gyógyszer kell, de egy pszichológus minimum legyen kéznél minden eshetőségre. Az évek alatt a játék egyre brutálisabb lett, hiszen a fejlesztők egyre válogatottabb és véresebb kivégzéseket találtak ki. Valakinek közben eszébe jutott, hogy milyen lenne ezt belső személyű módban játszani.

Most tehát TPP (thirdperson perspective) és FPP módban nézhetünk bele a Mortal Kombat 11 harcaiba.

Ermaccer modja viszont határozottan olyasvalami, amit nem feltétlen ajánlunk ebéd mellé, hacsak nem szeretnéd, hogy kijöjjön. Aki bírja az ilyesmit, annak persze nem lesz gondja. A modban legyen szó Scorpionról, Sub-Zeróról vagy Sonya Blade-ről: mindegyiket úgy lehet irányítani, mintha a szemén keresztül látnánk. A mod csak PC-n érhető el természetesen.

 

Az összes ütés és rúgás teljesen új nézetekből tekinthető meg, beleértve a vérfröccsöket is. Érdekes lenne megnézni, hogy milyen lenne az egész játék így, a kivégzésekkel együtt. Hozzátesszük viszont, hogy a modot ne használjátok online játék esetén, mert ban járhat érte.

Ha viszont ki akarod próbálni, a mod itt érhető el.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×