Hamarosan érkeznek a FIFA 21 eddigi legértékesebb lapjai. A Team of the Year időszak napokon belül kezdetét veheti. A szavazás már ma elindul.

Ha január, akkor Team of the Year a FIFA játékokban. Ez az a hónap, amikor az EA Sports lerántja a leplet a 2020-as év legjobb focistáinak speciális keretéről. A beválogatott játékosok ilyenkor őrületesen jó statokat kapnak, s mind egytől egyig 90-es összérték fölé emelkedik. (Legalábbis a tendencia eddig ezt mutatta…)

Természetesen idén sem marad el a TOTY promóció, az EA Sports már el is kezdte reklámozni a játékon belül az eseményt. Ám ahhoz, hogy megérkezzenek a sötétkék, valamint aranymintás lapok, a játékosoknak le kell adniuk voksaikat a kanadai cégnek. Épp úgy ahogy tavaly, ismét a játékosok dönthetnek arról, hogy mely futballisták kerülnek a legjobbak szűkített listájára.

Szavazatainkat január 7-től, vagyis egészen pontosan ma estétől adhatjuk le.

Így nézett ki a tavalyi promó – FIFA

A procedúra a következő:

  1. Keresd fel a hivatalos FIFA 21 weboldalt.
  2. Itt kattints a „Team of the Year” menüpontra.
  3. Válaszd ki azokat a játékosokat, akikre szavazni szeretnél.
  4. Véglegesítsd a döntésed és várd a végeredmény kihirdetését.

Így van, nem egy bonyolult folyamat leadni a voksunkat online. Azt jól tudjuk, hogy pénteken (január 8.) érkezik a Headliners promóció második felvonása, így sokan úgy jósolják, hogy a TOTY keret szavazását is majd csak valamikor 17-e környékén zárják le. Ez a promó mindig hétfőn kezdődött, minden napra tartogatva valami újdonságot. A védőket, középpályásokat és támadókat például mindig más-más nap pakolja a csomagokba az EA Sports.

Érdemes lesz a TOTY időszakig megtartani az ajándék csomagokat, ugyanis a nyitható kártyák őrületesen sokat fognak érni.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

 

×