Igazán trendi név lett a héten a Trump, tekintve hogy az USA-ban most dőlt el minden az elnök személyével kapcsolatban. Voltak gondok…

Aki követi a világ eseményeit, az tudhatja, hogy Észak-Amerikában, egészen pontosan az USA-ban most kisebb-nagyobb zavargások törtek ki. A „volt” elnök, Donald Trump hívei igyekeztek megakadályozni az új vezető megválasztásának hitelesítését.

Az események során volt olyan csoport, amely egyenesen a Parlament épületét rohamozta meg. A káoszban rendőrök és civilek is megsérültek, sőt sajnálatos módon több halálesetről is beszámolt az amerikai média.

A zavargásokból viszont volt olyan tartalomgyártó, aki mondhatni, hogy pozitívan jött ki.

 

A Hearthstone közösség által jól ismert Trumpot ugyanis hirtelen több ezren kezdték követni a napokban.

A játékos írt is Twitterre egy barátságos értesítőt arról, hogy bizony véleménye szerint sokan rossz Trumpra kattintottak a platformon.

Ebből is látszik, hogy mennyire érdekesen működik a közösségi média. Sokan le sem ellenőrzik, hogy mire kattintanak, ha egy minimális egyezést észlelnek, már azt hiszik megtalálták, amit kerestek.

Mi azért megnéztük volna a „félrekattintók” arcát, amikor megjelenik az üzenőfalukon az első lapelemzés egy politikai poszt helyett…

 

 

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

×