Bigfoot messze a legnehezebben megtalálható karakter a Fortnite 5. évadjában.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Bigfoot nincs is odakint. Big Chuggus-tól Ragnarokig, rengeteg NPC van szétszórva a Fortnite térképén. Vannak, akik pusztán a komikus hatás miatt, míg mások valóban hasznos karakterek.

Sokan segítenek a gyógyulásban, míg mások erőforrások széles választékát nyújtják. Minden karakter saját funkcióval rendelkezik az 5. évad új Gold Bar valutarendszerének köszönhetően.

Ha azonban a térkép minden egyes karakterével megpróbálkozol, akkor kösd fel a nacit: nincs megfoghatatlanabb, mint Bigfoot.

Ez a rendkívül ritka NPC hetek óta nagy fejtörést okoz a játékosoknak.

Először is fontos megjegyezni, hogy a legtöbb NPC-hez hasonlóan a Bigfoot is néhány különböző helyen jelenhet meg. Szerencsére ennek a karakternek minden észlelése a térkép legalsó széleiből származik. A következő dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy Bigfoot kóborol. Nem marad sokáig a spawn helyén.

Elsőként érdemes megtalálni Bunker Jonesyt. Ez az NPC mind a Camp Cod, mind a Shipwreck Cove helyeken megjelenhet. Ha nincs az elsőnél, irány a második POI és ellenőrizd ott is. Miután felvetted vele a kapcsolatot, 100 aranyrúdba kerül, ha némi infót szerezz a Bigfootról.

Jonesy felfedi a térképen a közeli Bigfoot helyzetét. Helyezz egy jelölőt erre a pontra, és futás közvetlenül oda, mielőtt elmegy. Nos, attól nem kell félned hogy elrohan amint megközelíted, egész nyugodtan interakcióba léphetsz vele.

Ezek a fáradalmak (na jó, igazából Bigfoot) egy Zero Point hallal ajándékoz meg. Ezt fel lehet használni gyógyításra vagy teleportálásra, ám semmiben sem különbözik a folyóból kifogott példánytól.

Sok sikert a vadászathoz!

×