A League of Legends: Wild Rift a Riot Games legújabb játéka, amit első sorban okostelefonokra és konzolokra terveztek. Jöhetnek az exkluzív tartalmak?

A League of Legends: Wild Rift már most egy hatalmas siker a Riot Games számára, s mindezt úgy érte el, hogy Észak-Amerikában még csak meg sem jelent. Mind iOS-en, mind pedig Androidon elérhető, utóbbi esetében a letöltések száma már bőven meghaladta a 10 milliót.

A híres PC-s MOBA mobilos – valamint később konzolos – portja több esetben is változtat az alapjátékon. A Wild Rift csak külsőre hasonlít a nagy testvérre, temérdek változás és újítás érte a címet. A dzsungel máshogy működik, a szörnyek benne sajátos módon viselkednek, a karakterek képességei meg bizonyos esetekben eltérnek egymástól. Tudunk ugyanazzal a hőssel másképpen játszani PC-n, mint mobilon. Ez egyébként jót tesz a játék szavatosságának, gyakorlatilag párhuzamosan játszhatjuk a kettőt anélkül, hogy rájuk unnánk.

Pont azért, mert a kettő különbözik egymástól, adta magát a kérdés, hogy vajon szeretnének-e a fejlesztők Wild Rift exkluzív tartalmakat is készíteni? A Riot Games most válaszolt.

„Nagyon is nyitottak vagyunk arra, hogy Wild Rift exkluzív hősöket készítsünk. Már régóta tervben van az ilyesmi.”

A fenti idézet egy részlet Brian „FeralPony” Feeneytől, aki az Areajugones magazinnak adott legutóbb interjút. Itt azt is kiemelte, hogy Runeterra világa hatalmas, nem csak annyiból áll, amit mi PC-n megtapasztalhatunk. Egy rakás érdekes hely, személy és történet vár még arra, hogy valahol felbukkanjon. Ez pedig könnyen lehet, hogy bizonyos esetekben a Wild Rift lesz.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×