Nem mindennapi hajkorona, az egyszer biztos.

Az RGB színskála és a gamer perifériák, hardverek már-már elválaszthatatlannak tűnnek így 2020-ban. Most pedig, hogy megérkezett a Cyberpunk 2077, még szívesebben ruháznak be az emberek világító kütyükbe. Persze korábban is láthattunk már pár érdekességet, mint például a gamer ágyat, gamer takarót vagy épp a gamer cipőt. Most viszont egy portugál fodrász olyan világító sérót villantott, hogy a mellett nehéz szó nélkül elmenni:

Nos, a fentebbi hajkorona mellett a Razer vezérigazgatója, Min-Liang Tan sem tudott szó nélkül elmenni. Egyúttal azzal poénkodott, hogy most már a hajunkat is szinkronizálhatjuk a Razer-féle Chroma RGB-vel.

 

Mielőtt mindenkinek a földön heverne az álla a Cyberpunk 2077 ihletésű hajkölteménytől, eláruljuk: valójában nincsenek kábelek, nincs RGB, de még a fények sem valódiak. A fodrász csupán így próbálja meg még jobban felhívni a figyelmet a munkáira, épp ezért, ha a vásárló kéri, akkor egyedi -szerkesztett- videóval is kedveskedik a kuncsaftoknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fresh Style 4 Light (@freshstyle4light) által megosztott bejegyzés

Egyébként meglehetősen egyedien festenek a hajkoronába csomagolt RGB ledek. Egyszer talán tényleg beköszönt a világ, amikor minden második ember hasonló frizurával ékeskedik majd, ám ez viszont még nem ma vagy holnap fog bekövetkezni.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×