Egy friss szivárgás szerint a Ubisoft 2022-ben adja majd ki a már teljesen új generációs rendszerekre szánt Assassin’s Creed címet.

Bár rengeteg tartalom van az Assassin’s Creed Valhallában, az igazi AC rajongók máris a következő cím felé kacsingatnak. Természetesen nem ez az első eset, hogy szivárgást és pletykát hallunk a témáról, és azt kell hogy mondjam: a korábbi híresztelések szép lassan igazolást nyernek. Ennek személy szerint nagyon örülök.

Az biztos, hogy a Valhalla sikere után a Ubisoft máris a következő játékon munkálkodik, ám természetesen a Valhalla további támogatása sem marad el. Nagy frissítések és DLC-k várhatók, ám a sorozat következő címének munkálatait állítólag a Ubisoft Sofia már elkezdte, a vállalat más stúdióinak támogatásával.

Pletykák szerint a következő Assassin’s Creed helyszíne Kína lesz.

Illusztráció – Assassin’s Creed Chronicles: China

Ezt most egy francia Youtuber és streamer, xj0nathan állítja, aki nemrég arról is lerántotta a leplet, hogy a Ubisoft milyen kiegészítőkkel készül még a Valhallához. Ha lehet hinni neki, akkor nem csak hatalmas bővítményekre számíthatunk Párizsban és Írországban, de 2022-ben teljesen új címet is kapunk.

A Youtubernek sajnos nincsenek részletesebb információi azon túl, hogy a fejlesztésért elsősorban a Ubisoft Sofia felel, akiknek az Assassin’s Creed Origins: The Curse Of The Pharaohs DLC-t és a 2014-es Assassin’s Creed Rogue-ot köszönhetjük. Ez alapján egyébként az is feltételezhető, hogy a Ubisoft Sofia nem egy új teljes játékot készít, hanem egy kisebb spinoffot vagy kiegészítőt. Ezt csak azért mondom, mert nem szabad készpénznek venni a pletykát. A Ubisoft a következő AC játékról hivatalosan még nem jelentett be semmit. Amit biztosan tudunk, hogy a 2021-es évet az Assassin’s Creed Valhallának szentelik.

Korábbi pletykák egyébként sorra az sugallják, hogy a következő AC helyszíne Kína lesz, talán az Assassin’s Creed Chronicles: China történetének feldolgozásával.

John Bigorgne, a Ubisoft Montreal concept artist munkatársa nemrégiben egy olyan képet osztott meg, amelyen hagyományos ázsiai épületek láthatók. Ez elég egyértelmű utalásnak tűnik, ám akár csak egy hobbiból készült kép is lehet, melyet a Chronicles: China ihletett.

John Bigorgne

Személy szerint nagyon örülnék a kínai helyszínnek, mivel nagyon szeretem az ősi kínai kultúrát. Remélem, hogy legközelebb tényleg a Távol-Keleten kalandozhatunk.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×