Az Overwatch Lunar New Year eseményei mindig csemegét jelentenek, és 2021-ben sem lesz ez másként. A Lunar New Year esemény keretein belül a játékosok különleges játékmódokat játszhatnak, és kézbe vehetnek néhány egyedi skint is.

Végre itt az új év, ami azt jelenti, hogy a játékosok már várhatják az első szezonális eseményt, az Overwatch 2021-es holdújévét. Mindez a kínai újévről szól, és olyan friss tartalmakat mutat be, amely a kínai kultúra és ünnepség körül forog.

A múltban mindig benne voltak a speciális játékmódok, a térkép témák, a kozmetikumok és természetesen néhány rendkívüli skin is. Ez az év sem lesz másképp. Hivatalos bejelentés még nem történt, de továbbra is spekulálhatunk a jövőre.

Milyen speciális játékmódokat tartalmazhat az esemény?

Tavaly az Overwatch Holdújév eseménye bevezette a Capture The Flag Blitz-et. Lényegében ez egy hagyományos flag mód volt, de némi csavarral. A zászlók sokkal közelebb kerültek a csapatokhoz, és három helyett hat elfogásra volt szükség.

Gyakran kaotikus csatározás lett a vége, de nincs két egyforma játék, és hihetetlenül szórakoztató volt. A korábbi eredmények alapján az összes jel egy hasonló eseményre mutat ebben az évben. Azonban mindig van esély arra, hogy a Blizzard valami teljesen újat mutathasson be. Várnunk kell, és meglátjuk.

Lunar New Year skinek

Az Overwatch Holdújévi eseményei a skinekről szólnak leginkább. Az előző 4 legendás és 3 epic csodát adott hozzá, így összesen hét vadiúj skin lett a végeredmény. Moira, Sombra, Brigitte, Lucio, Winston, Doomfist és a Wrecking ball voltak a szerencsés hősök.

Sajnos, azt még nem jelentették be, hogy idén mely hősök és milyen skint kapnak, de biztosak lehetünk benne, hogy idén sem kell csalódnunk.

Mikor kezdődhet az esemény?

Az Overwatch Lunar New Year 2021 eseményének még nincs rögzített dátuma. Az elmúlt négy évben azonban január végén kezdték, tehát igen esélyes, hogy ugyanez lesz az idén is.

Ráadásul az Overwatch események általában kedden indulnak, ami azt jelenti, hogy január 19. vagy január 26 is lehet.

Ti várjátok már az eseményt? 

×