Még az LCD panel sem maradt ki a repertoárból.

Az utóbbi időben több egyedi RTX is befutott, viszont van egyetlen bökkenő, még pedig, hogy egyszerűen magukat a 2. generációs RTX-eket sem lehet kapni, hogy az egyedi verziókról ne is beszéljünk. Ennek ellenére sorozatban érkeznek az újabbnál-újabb darabok. Ezesetben egy igazán egyedi verzió esett be a GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG Edition képében.

A League of Legends esport rajongók előtt egyáltalán nem ismeretlen az RNG neve, a Royal Never Give Up esport csapat ugyanis 2015 óta aktív résztvevője a legnagyobb mérkőzéseknek. Ezúttal pedig megkapta a csapat a saját videókártyáját, amit a Colorful szállított.

Az egyedi kártya a Colorful iGame Vulcan szériáján alapszik, ami önmagában is egy borzasztóan túlgondolt egyedi hűtőrendszert tartalmaz. Ami miatt igazán egyedinek mondhatjuk ezt a típust, az nem más, mint a kijelzője, amit teljesen testre szabhatunk. Ezenkívül pedig az RNG motívumai is ott figyelnek a kártya minden egyes szegletében.

Rossz hír viszont, hogy szinte nulla az esély arra, hogy beszerezzünk akár egyetlen darabot is a kártyákból, ugyanis mindössze 6 darab RNG kiadású kártya készült el. Ebből öt darabot a játékosok kapnak be, egyet pedig majd kisorsolnak, szóval egyedül egyetlen szerencsés kaparinthatja meg az RTX 3090 iGame Vulcan RNG Editiont.

×