Egy újabb érdekes koncepció.

Már nem az első alkalom, hogy a Ragged Games egy eszeveszett koncepcióval áll elő. Korábban ugyanis nekik köszönhettük a drogdíler szimulátort, a betörő szimulátort, amelyek még csak távolról sem pályázhattak volna az év játéka címére, viszont az érdekes koncepció mellett kellemes szórakozást nyújtottak. A játékosok pedig vitték rendesen az említett címeket. Ezek után nem csoda, hogy a fejlesztőcsapat egy újabb megbotránkoztató játékkal állt elő, ami nem más, mint a hajléktalan szimulátor.

A Bum Simulatorban a legfőbb cél a túlélés, viszont azt, hogy ezt milyen módon valósítjuk meg, rajtunk múlik. A társadalmi probléma ellenére itt is a poénok, vicces jelenetek köré épül a Ragged Games koncepciója, azaz ezúttal sem törekedtek politikai korrektségre, ezúttal is a szórakoztatás a cél.

 

A készítők teljes szabadságot ígérnek a 2021 első negyedévében megjelenő hajléktalan szimulátorban. Azaz mi döntjük el, hogy a közeli parkban, az utcákon vagy épp a legutolsó koszos sikátorban töltjük mindennapjainkat. Természetesen a koldulás az egyik fő tevékenység, amivel pénzhez juthatunk, ezt követően pedig elkölthetjük pénzünket kedvünk szerint, majd kezdődik az új nap, új lehetőségekkel.

A Bum Simulator egyelőre még csak a bétatesztelők előtt érhető el, hamarosan viszont megnyitja kapuit. Pontos megjelenési dátum még nincs, egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor 2021 első negyedévében várható a játék megjelenése, szóval már nem kell sokat várni az érdeklődőknek.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×