A PS5 és az Xbox Series X olyan nagy konzolok, hogy az IKEA modellkonzolokat készített, melyek segítenek a bútorvásárlásban.

Természetesen azzal együtt, hogy megjelentek az új generációs konzolok, a boldog tulajdonosoknak arra is gondolniuk kell, hogy hol tárolják őket. Ebből szempontból nem mindegy, hogy milyen bútort vásárolunk a nappaliba vagy oda, ahol épp a konzol helyet kap. Ebben most az IKEA is segít.

Az IKEA most PS5 és Xbox Series X méretű dobozokat készített, ami segíti a vásárlást.

Az IKEA alkotására a Redditen találtunk rá. A képen látható próbadobozok pont olyan alakúak és méretűek, mint a Sony és a Microsoft konzoljai.

"Which IKEA media storage unit will be able to fit my new, meme-ishly oversized, game console?" from gaming

 

„Melyik IKEA bútor lesz alkalmas arra, hogy elférjen rajta a némileg túlméretes játékkonzolom?” – olvasható a doboz oldalán. Az IKEA tehát felült arra a mémre, mely a konzolok méretét firtatja. Való igaz, a PS5 például az eddigi legnagyobb Sony játékkonzol.

Attól függetlenül, hogy az IKEA részéről ezt hatalmas poénnak érezzük, valójában tényleg segítség lehet. Mi van, ha valaki pont az új konzol miatt keres új szekrényt vagy polcot? Az üzletben pontosan megnézheti, hogy fér el rajta.

Köszönjük IKEA! Köszi, tényleg! GG!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×