Bajban lehet az EA Sports. Ezt sugallja egy új hibaüzenet, amit a FIFA 21 forrásfájljai között találtak a szemfüles adatbányászok.

Nem minden állam és ország ért egyet az EA lootbox-rendszerével. A FIFA Ultimate Team kártyacsomagjai több esetben is sérthetnek törvényeket, ezekhez pedig akarva akaratlanul, de igazodnia kell a kiadónak, különben nem forgalmazhatnák a játékukat az adott régióban. Persze dönthetnek úgy is, hogy nem változtatnak semmin, ekkor viszont az Ultimate Team nem lesz játszható bizonyos országokban és államokban.

Egy új hibaüzenet a játékban – FIFA 21 forrásfájlok

S mint kiderült, erre már fel is van készülve az EA Sports. A forrásfájlok között felbukkant egy olyan hibaüzenet, ami arról árulkodik, hogy előfordulhat, hogy a FIFA Ultimate Team régiós tiltást kap, így bizonyos országokból nem lesz elérhető. Ráadásul mindezt a hatóságok nyomására, vagyis feltehetően törvénysértés miatt kerülhet ilyen helyzetbe a kanadaiak játéka.

Nyugat-Európában komoly boszorkányüldözés tört ki a lootboxok miatt, mind a belga, s mind pedig a holland állam határozottan lépett fel az igazságtalan pénznyelőkkel szemben. Nem lennénk meglepve, ha a fenti hibaüzenetet elsősorban erre a két régióra tartogatná az EA Sports.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×